Hoe werkt Eazzypark?

Eazzypark Schiphol Airport Gratis ShuttleReserveer in 3 minuten een parkeerplek met uw gewenste parkeerdata en gegevens via de online reserveringsmodule.

Na uw reservering zijn wij direct op de hoogte van uw reserveringsdata en aankomsttijden.

We bieden twee services aan.
Shuttle Service: Parkeer op één van onze parkeerterreinen en we brengen u in 5 minuten tot aan de vertrekhal met onze gratis shuttle bus.
Valet Service: Uw auto afgeven én ophalen voor de deur van vertrekhal 3.

 

Gratis wijzigen
Soms veranderen uw reisplannen. U kunt zelf uw reservering online wijzigen. Tot uiterlijk 24 uur voor de starttijd van uw reservering is de wijziging gratis. We brengen dan zelfs geen administratiekosten in rekening.

 

Gratis Schiphol Shuttle service

Breng uw auto op de dag van vertrek naar één van onze twee Schiphol locaties:

  • Eazzypark Schiphol is de dichtstbijzijnde off-airport parking bij Schiphol, op slechts 5 minuten van de vertrekhallen.
  • EazzyPark Rijspark is de best bereikbare off-airport parking vanuit alle richtingen, op slechts 10 minuten van de vertrekhallen.

Eenmaal op de locatie parkeert u uw auto in één van de parkeervakken speciaal voor arriverende auto’s. Wij brengen u vervolgens met onze shuttlebus naar uw vertrekhal.

Eazzypark Schiphol Ophaalpunt Shuttle Service

 

Bij terugkomst op Schiphol Airport belt u met het retourtelefoonnummer: 020-2268888 (tip: sla dit nummer alvast op in uw contacten). U loopt dan naar het ophaalpunt in Vertrekhal 3 waar wij u met onze shuttlebus ophalen en terugbrengen naar uw auto.

 

 

Of kiest u voor onze Valet service?

Heenreis: U rijdt uw auto tot aan vertrekhal 3, deur C (de middelste deur). Onze chauffeur staat voor u klaar om uw auto in ontvangst te nemen. U belt ons een half uur voor aankomst op nummer 020-2268888, zodat u niet op de chauffeur hoeft te wachten.

De chauffeur helpt met het uitladen van uw koffers, neemt uw autosleutel in ontvangst en parkeert uw auto op onze omheinde en 24/7 beveiligde parking. Wanneer u uitstapt, wandelt u direct de vertrekhal binnen.

Eazzypark Schiphol - Valet service

 

Terugreis: U belt met ons op nummer 020-2268888 zodra u met uw bagage door de douane loopt. Dan hoeft u niet op onze chauffeur te wachten. Onze chauffeur staat met uw auto klaar bij vertrekhal 3, deur C.

De chauffeur helpt met uw bagage, draagt de auto aan u over en u rijdt direct naar uw volgende bestemming.

 

Veilig parkeren

Uw auto wordt door onze chauffeur van alle kanten gefotografeerd en parkeert uw auto direct op ons omheinde en 24/7 beveiligde parkeerterrein.

Alle rit info, zoals snelheid, chauffeur en afstand wordt digitaal opgeslagen. Het omheinde en 24/7 bewaakte parkeerterrein bevindt zich op 4,3km afstand en is niet toegankelijk voor onbevoegden. Uw autosleutel wordt veilig bewaard in onze kluis.

 

Extra Service

Wilt u de auto opladen of laten reinigen tijdens uw afwezigheid? Geef het eenvoudig aan bij het maken van uw reservering.