De 6 voordelen van parkeren bij Eindhoven Airport

 

Veelgehoorde redenen om niet met de auto naar het vliegveld te reizen zijn eventuele files en hoge parkeerkosten. Toch heeft parkeren bij het vliegveld van Eindhoven zo z’n charmes. Wij zetten de zes voordelen van parkeren bij Eindhoven Airport voor u op een rij.

 

1. Ontspannen aan uw reis beginnen

Reizen met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Eindhoven is populair. Want: geen parkeerkosten, niet zelf hoeven rijden en geen files. Maar er kleven ook wat nadelen aan reizen met de trein en/of bus. Zo bent u enorm afhankelijk van vertrektijden en zijn er regelmatig vertragingen en storingen. Bovendien is reizen met het openbaar vervoer in drukke (vakantie)periodes niet erg comfortabel meer te noemen. Treinen en bussen zitten dan overvol, waardoor u uw bagage amper kwijt kunt. Besluit u om uw auto te parkeren bij het vliegveld, dan kunt u uw reis op eigen tempo beginnen.

 

2. Niet met uw spullen hoeven slepen

Wel zo fijn. Al helemaal als u veel (of grote) bagage mee moet nemen op reis.

 

3. Binnen 3 minuten in de vertrekhal staan

Als u ervoor kiest om te parkeren bij het vliegveld met een zogenaamde valet service, dan kunt u meteen (uw bagage) inchecken. Het is heel eenvoudig: u rijdt uw auto naar de juiste vertrekhal en overhandigt daar uw autosleutels aan de chauffeur van de parking die u heeft gekozen. Deze chauffeur brengt uw auto vervolgens naar de beveiligde parkeerplaats. U hoeft dus niet zelf een parkeerplek te zoeken: u kunt meteen naar binnen. Dit scheelt een hoop tijd en energie.

 

4. Opgehaald worden bij de aankomsthal

Heeft u gekozen voor shuttle parkeren? Dan wordt u geholpen met uw bagage en brengt de chauffeur u terug naar de beveiligde parking waar uw auto staat. Wilt u meteen instappen, omdat u bijvoorbeeld meteen door moet voor zaken? Kies dan voor valet parkeren. De chauffeur brengt uw auto dan naar de aankomsthal op het door u gewenste tijdstip.

Leuke extra mogelijkheid: u kunt uw auto tijdens uw reis laten schoonmaken, zodat deze bij terugkomst weer lekker fris is. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 

5. Gratis bijvullen ruitensproeiervloeistof en gratis meten bandenprofiel

Als u uw auto parkeert bij Eazzypark, dan wordt uw ruitensproeiervloeistof gratis bijgevuld en wordt uw bandenprofiel gratis opgemeten. Zo kunt u zonder zorgen de weg op.

 

6. Sneller weer thuis

Vaak duurt het met het openbaar vervoer erg lang voordat u weer thuis bent, omdat u afhankelijk bent van vertrektijden en eventuele verschillende aansluitingen. Na een vermoeiende reis is vertraging wel het laatste waar u zin in heeft. Misschien wel het allergrootste voordeel van parkeren bij de luchthaven: in de auto stappen en rechtstreeks naar huis kunnen om bij te komen.