Tips voor Parkeren bij Eindhoven Airport

 

Komt u binnenkort met de auto naar Eindhoven Airport? Dan wilt u natuurlijk lekker in de buurt van de terminal parkeren. Wij geven u een paar handige tips voor het parkeren van uw auto tijdens uw zakentrip, korte vakantie of lange reis. Parkeren bij het vliegveld van Eindhoven is makkelijk en er zijn genoeg opties waar u uit kunt kiezen.

 

Voor als u gratis wilt parkeren
Het is mogelijk om uw auto kosteloos te parkeren in de omgeving van het vliegveld van Eindhoven…

  • … in een woonwijk
    U kunt uw auto gratis parkeren in wijken als Meerhoven en Grasrijk in Eindhoven, die dichtbij de luchthaven liggen. Dit is niet per se aan te raden, omdat hier regelmatig sprake is van vandalisme. Het parkeren in deze wijken is dus op eigen risico. U kunt ook de buitenwijken in Veldhoven proberen (in de buurt van de Burgemeester van Hoofflaan), maar ook dan bestaat natuurlijk de kans dat uw auto schade oploopt. Bovendien is het niet eenvoudig om bij de aiport te komen en kunt u zich afvragen of het sociaal wenselijk is.
  • … in de omgeving van de Noord-Brabantlaan (bij de A2)
    Vanaf deze locatie kunt u bus 401 nemen naar Eindhoven Airport. Ook hiervoor geldt, risico op vandalisme.
  • … bij het treinstation van Best
    Vanaf dit station kunt u bus 145 nemen naar het vliegveld.

 

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport
U wilt uw auto natuurlijk wel veilig en snel parkeren tijdens uw afwezigheid. Deze garantie heeft u niet als u uw auto ergens gratis neerzet. Een bewaakte parking in de buurt van het vliegveld is een verstandige keuze. Parkeren op de parkings van Eindhoven Airport zelf is over het algemeen best wel duur. Ook moet u rekening houden met de drukte op het vliegveld. Omdat er veel mensen zijn die iemand anders wegbrengen of komen ophalen zijn de parkeerplaatsen redelijk snel vol. Het is dus een goed idee om een plekje te reserveren bij een andere parking.

 

Parking aan de Luchthavenweg

Bij Eazzypark aan de Luchthavenweg kunt u kiezen uit twee parkeerservices: de valet service en de shuttle service. De valet service houdt in dat u van tevoren een plekje reserveert. Zodra u op de dag van vertrek op twintig minuten afstand van de luchthaven bent, belt u Eazzypark. Uw auto wordt dan door de chauffeur bij de ingazng van de airport van u overgenomen en naar de beveiligde parking gereden en staat weer voor u klaar zodra u landt.

Voor de shuttle service brengt u uw auto naar Luchthavenweg 61 (op 60 meter afstand van de terminal), waarna we u helpen met uw koffers. Bij terugkomst van uw reis haalt onze chauffeur u op het afgesproken tijdstip weer op en brengt u met de gratis EazzyPark shuttle service terug naar uw auto.

Als u Groupon in de gaten houdt, kunt u soms een ‘Eazzypark parkeren bij Eindhoven Airport’ groupon vinden. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als een kortingscode voor parkeren bij Eindhoven Airport: u kunt voor een lager tarief uw auto kwijt op een beveiligde parkeerplaats.

Vragen?
Lees meer over parkeren bij Eazzypark.