Verschillende parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Eindhoven Airport? Kom dan gerust met de auto naar het vliegveld. Rondom Eindhoven Airport heeft u de keuze uit meerdere parkeerplaatsen. Wij van Eazzypark zetten alle opties voor u op een rijtje, zodat u de ideale parkeerplaats vindt voor uw auto.

Parkeren bij Eindhoven Airport
Als u bij de vertrek- en aankomsthal wilt parkeren, kunt u kiezen uit verschillende parkings van Eindhoven Airport: P1, P2, P3, P4 en P5. Parking 1 bevindt zich tegenover de terminal. In verband met verbouwingen is het alleen mogelijk om hier te parkeren als u iemand komt brengen of ophalen. Wilt u lang parkeren, dan kunt u terecht op P3 (vijf minuten loopafstand), P4 (zeven minuten loopafstand) en P5 (ook op zeven minuten loopafstand). Deze parkeerterreinen liggen dus allemaal op een steenworp afstand van de vertrek- en aankomsthal.
Verderop, aan de andere kant van het vliegveld, ligt P8 Eindhoven Airport. Als u hier parkeert, wordt u met een shuttlebus naar de terminal gebracht. Dit ritje duurt ongeveer tien minuten. Hoe verder de parking ligt, hoe minder u betaalt. U kunt natuurlijk altijd eerst uw medereizigers en bagage afzetten bij de Kiss & Ride, waarna u de auto naar een van de parkings rijdt.

Heeft u geen zin in gedoe en tijdverlies?

Eazzypark ligt recht tegenover de ingang van Eindhoven Airport, op 50m loopafstand.

Plattegrond Eindhoven Airport

Plattegrond Eindhoven Airport

Goedkoper parkeren
U hoeft niet per se bij één van de parkings van Eindhoven Airport te parkeren. Het is ook lang niet altijd ideaal om dit te doen, want het is er vaak erg druk. Het vinden van een parkeerplaats is daarom een behoorlijke uitdaging. Zeker in de vakantieperiodes, want dan zijn er niet veel plaatsen beschikbaar. Het kan verstandig zijn om op voorhand een parkeerplaats op een ander terrein te kiezen. Er zijn immers genoeg aanbieders. Zo kunt u de auto bijvoorbeeld kwijt bij Eindhoven Airport p200 of p400. Wilt u extra service? Dan kunt u terecht bij onze bewaakte parking aan de Luchthavenweg, recht tegenover de ingang van het vliegveld.

Valet en shuttle service
Bij ons kunt u kiezen uit twee parking services: de valet service en de shuttle service. Als u gebruik wilt maken van de valet service, reserveert u vooraf een plek op ons terrein. Op de dag van vertrek belt u ons zodra u op twintig minuten afstand bent van het vliegveld, zodat we precies weten wanneer u arriveert. U rijdt naar het oranje gebouw met de naam ‘Flexoffice’, waar onze chauffeur op u wacht en uw auto naar de beveiligde parking rijdt.
U kunt ook kiezen voor de shuttle service: u brengt uw auto naar Luchthavenweg 61 (op 50 meter afstand van de vertrekhal), waarna we u helpen met uw koffers, zodat u zorgeloos kunt inchecken. Gaat u op zakenreis en heeft u geen bagage? Bel ons dan direct na landing, dan rijden we uw auto meteen voor (buiten bij de aankomsthal).