7 Tips voor een Eazzy vlucht via Eindhoven Airport

 

Iedereen wil ontspannen aan zijn of haar vlucht beginnen. Zo makkelijk is dat nog niet, want eerlijk is eerlijk: het vergt de nodige planning en voorbereiding. Heeft u wel alles ingepakt? Hoe ver van tevoren moet u ook alweer op het vliegveld zijn? En hoe komt u uitgerust aan op Eindhoven Airport en gaat u weer ontspannen terug naar huis? Wij zetten de beste tips voor een zorgeloze vlucht voor u op een rij.

 

1. Maak een inpaklijst
Het lijkt zo simpel, inpakken. Toch is het een goed idee om van tevoren een uitgebreide inpaklijst te maken. Welke spullen heeft u eerder naar een vergelijkbare trip/vakantie meegenomen? Maak er een lijst van op uw computer of met een app op uw smartphone (bijvoorbeeld met de app Wunderlist). Zo kunt u alles afvinken voor vertrek en kunt u op reis met het idee dat u echt alles bij u heeft. Niets is zo stressvol als iets belangrijks vergeten…

2. Check alvast online in
Meestal kunt u al 24 uur van tevoren inchecken. Hierdoor hoeft u niet te wachten bij de incheckbalie: u kunt uw bagage meteen afgeven. Heeft u alleen handbagage? Dan kunt u zo doorlopen. Ook als u al ingecheckt bent, is het verstandig om bij een Europese vlucht twee uur van tevoren op het vliegveld te zijn. Vliegt u buiten Europa, zorg er dan voor dat u drie uur van tevoren op vliegveld Eindhoven bent.

3. Parkeer bij het vliegveld en laat u afzetten bij de vertrekhal
Natuurlijk kunt u ook met de trein naar de luchthaven, maar het is helemaal ontspannen als u wordt afgezet bij de juiste vertrekhal en met uw koffers wordt geholpen. Dit kan als u parkeert bij bijvoorbeeld Eazzypark. Met de zogenaamde shuttle service kunt u uw auto goedkoop parkeren en vervolgens zorgeloos inchecken.

4. Trek makkelijke kleren en schoenen aan
U herkent het vast wel: u gaat door de beveiliging en moet ineens uw schoenen uittrekken en riem/accessoires afdoen. Ook uw jas en vest moeten uit. Het kost allemaal weer extra energie en tijd. Voorkom gedoe en trek loszittende kleren aan die u makkelijk kunt uittrekken als dat nodig is.

5. Neem een leeg flesje mee in uw handbagage
Vloeistoffen met een inhoud van meer dan 100 ml komen niet door de beveiliging. Maar neemt u een leeg flesje mee, dan kunt u deze vullen wanneer u eenmaal door de beveiliging heen bent. Hydratatie is erg belangrijk als u urenlang in het vliegtuig zit, dus drink voldoende water.

6. Eet iets lekkers voordat u vliegt
Lekker eten draagt bij aan een ontspannen gevoel. Als u op tijd op het vliegveld bent, kunt u dit rustig even doen.

7. Laat u bij terugkomst ophalen bij de aankomsthal
Kunnen uw familieleden of vrienden u niet ophalen van het vliegveld? Maak dan gebruik van de shuttle service van Eazzypark. Bij terugkomst wordt u weer naar uw auto gebracht. Bekijk ook onze veelgestelde vragen.

 

We wensen u een fijne en ontspannen vlucht!