Motor parkeren bij Eindhoven Airport

 

Uw motor parkeren bij vliegveld Eindhoven: waar doet u dat eigenlijk? Kunt u uw motor altijd kwijt in een van de nabijgelegen parkings en staat uw motor dan net zo veilig geparkeerd als wanneer u een auto zou parkeren? Omdat er weinig informatie te vinden is over het parkeren van motoren in de omgeving van Eindhoven Airport, zetten wij hieronder een paar opties voor u op een rij.

Lang of kort parkeren?

Een belangrijke vraag is of u de motor voor een langere tijd wilt parkeren of kort even ergens neer wilt zetten. Gaat u iemand wegbrengen of ophalen? Dan kunt u uw motor de eerste 20 minuten kosteloos neerzetten op P3. Blijft u langer staan? Dan kunt u uw parkeerticket afrekenen op P3 en P1. Wilt u voor een langere periode parkeren bij het vliegveld van Eindhoven? Dan zult u waarschijnlijk behoefte hebben aan een bewaakte parking, waar uw motor een goede plek krijgt en waar deze veilig kan blijven staan. Bovendien is het een fijn idee als uw motor in een overdekte ruimte staat zolang u weg bent.

 

Uw motor binnen parkeren

Het vinden van een parkeerplek voor een motor lijkt op het eerste gezicht misschien makkelijk, maar is in veel gevallen toch wel wat lastiger dan een plaats vinden voor een auto. Er zijn bijvoorbeeld behoorlijk wat parkeergarages waar motoren niet eens toegestaan zijn. Het is dus verstandig om u goed te laten informeren voordat u op uw motor koers zet naar een parkeergarage. De kans bestaat dat er geen geschikte parkeerplekken zijn en u moet uitwijken naar een andere parking. Uw motor buiten een parkeergarage neerzetten hoeft geen probleem te zijn, maar u moet toch rekening houden met de mogelijke nadelen die hieraan kunnen kleven, zoals diefstal of vandalisme.

Parkings in de buurt van Eindhoven Airport (maar buiten de officiële parkings van het vliegveld) zijn vaak wat ruimer opgezet. Bij Eazzypark kunt u uw motor zonder problemen binnen neerzetten. Uw motor wordt bij ons bovendien bewaakt, dus u kunt met een gerust hart genieten van uw (zaken)trip of vakantie.