Verschillende mogelijkheden voor vervoer naar Eindhoven Airport

Vliegt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport en weet u nog niet zeker hoe u naar het vliegveld wilt reizen? Geen zorgen: vervoer naar het vliegveld van Eindhoven is zo geregeld. Gaat u graag met de trein en bus? Of gaat u liever met de auto en parkeert u graag bij de luchthaven? Wij zetten beide opties voor u op een rijtje.

Bereikbaarheid Eindhoven Airport

Trein en bus
Het vliegveld van Eindhoven is prima te bereiken. Eerst reist u met de trein naar station Eindhoven. Afhankelijk van uw woonplaats en reistijd is het niet per se goedkoop vervoer naar Eindhoven Airport, maar u kunt onderweg wel ontspannen een boek lezen of uw reis verder uitstippelen. Daarna neemt u bus 400 in het centrum vanaf Eindhoven station naar het vliegveld. Deze lijndienst staat ook wel bekend als de Airport Shuttle (en is dus specifiek bedoeld voor vervoer naar Eindhoven Airport). De shuttlebus vertrekt ongeveer elke 15 minuten en de rit duurt zo’n twintig minuten. U kunt ook bus 401 nemen; die rijdt dezelfde route. Vervoersbedrijf Hermes verzorgt het luchthavenvervoer naar Eindhoven.

Met de auto
Wilt u niet met het openbaar vervoer naar luchthaven Eindhoven? Dan kunt u ook op uw gemak met de auto naar het vliegveld rijden en de auto dichtbij het vliegveld parkeren. Dit is zowel voor Nederlanders als Belgen en Duitsers een hele fijne optie. U hoeft alleen uw koffers uit de auto te halen en naar de terminal te lopen.

Parkeren bij de terminal
Er zijn genoeg parkeermogelijkheden in de buurt van Eindhoven Airport. Omdat het op de parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zelf vaak erg druk is, doet u er verstandig aan om voor een andere bewaakte parking in de buurt te kiezen. Bij Eazzypark kunt u bijvoorbeeld met en zonder afspraak uw auto parkeren. Onze medewerkers helpen u uiteraard met uw bagage, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken.

Valet service
U reserveert vooraf een plek op ons terrein. Zodra u onderweg bent naar het vliegveld, belt u ons op, zodat we ongeveer weten wanneer u arriveert. Op de Luchthavenweg gaat u bij de rotonde rechtsaf, waarna u aan de rechterkant een oranje gebouw ziet met de naam ‘Flexoffice’. Onze chauffeur rijdt uw auto naar de parking.

Shuttle service
Breng uw auto naar Luchthavenweg 61 (vlakbij de terminal). We helpen u met uw koffers en brengen de auto voor u weg. Deze service is ook erg fijn als u op zakenreis gaat zonder bagage. Bij terugkomst kunt u ons namelijk direct na landing bellen, zodat we de auto voor kunnen rijden bij de aankomsthal. U bent dan in no-time weer lekker thuis.

Lees meer over de parkeerservices van Eazzypark.